Faciliteiten.


Alle voorzieningen zijn in één gebouw ondergebracht. Bij aankomst valt het grote compacte gebouw, opgetrokken uit gele steen, al van verre op. Aan de zijde van het hoofdveld zijn tribune en een groot terras prominent herkenbaar. Rondom het gebouw is een ruim aantal parkeerplaatsen aanwezig.

Op de begane grond treft u een zeer grote kantine met een moderne keuken aan. Er zijn voldoende zitplaatsen voor een groot gezelschap. De gezellige bar met daarachter een moderne keuken, garanderen een gezellig samenzijn in een zeer ontspannen omgeving.
De kantine is door middel van een schuifwand te splitsen in twee afzonderlijke gedeelten, zonder afbreuk te doen aan de gezellige uitstraling. Direct vanuit de kantine kan het grote terras worden opgelopen.

Eveneens op de begane grond, aan de zuidzijde van het gebouw, bevinden zich een commissiekamer en een grote vergaderruimte. De grote vergaderruimte is door middel van een schuifwand in twee afzonderlijke ruimten te splitsen. Ideaal voor vergaderingen, het geven cursussen of het houden van een presentatie. (beamer en scherm zijn aanwezig) De grote vergaderruimte is voorzien van een pantry met koelkast, bar en andere gemakken.
   
De in totaal 13 kleedkamers (waarvan 2 extra grote en 1 kleinere) bevinden zich onderin het gebouw en zijn voor 2/3 in de grond verdiept.

De kleedkamers zijn voorzien van alle moderne voorzieningen van deze tijd. Verlichting schakelt automatisch aan en uit. Iedere kleedkamer heeft uiterst moderne douche-voorzieningen met waterbesparende kranen, die ook automatisch aan en uit gaan. Toiletten bevinden zich niet in de kleedkamers maar zijn, om hygiënische redenen, centraal in de hal geplaatst.

Ook medische behandelkamer, krachthonk, materiaalkamer en magazijn zijn in de kelder ondergebracht.

Diverse sportmaterialen, zoals ballen, pionnen, kledinghesjes en doelen zijn voor gebruik beschikbaar.

Het gebouw staat op een groot terrein dat is ingericht met in totaal 4 voetbalvelden en een trainingsveld. Trainingsveld en twee voetbal-velden zijn voorzien van veldverlichting.